Policajac povredio ženu, pa se ubio

Izvor: B92, 19.Dec.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac povredio ženu, pa se ubio

Leskovac -- Saobraćajni policajac S.Ž (34) iz Vlasotinca izvršio je samoubistvo u centru Leskovca, nakon što je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedna žena povređena.

Povređena Tanju Marinković je pregledana u Urgentnom centru i van životne opasnosti je.

Samoubistvu u 15.10 prethodila je saobraćajna nesreća koju je, prema rečima očevidaca, izazvao policajac tako što je automobilom "jugo" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udario van pešačkog prelaza jednu ženu staru 44 godina.

Ona je sa teškim povredama, ali u svesnom stanju prebačena u niški Klinički centar.

Policajac je nakon saobraćajne nesreće, sa ekipom koja došla na uviđaj ušao u policijski automobil, kako bi dao izjavu. Prema nezvaničnim informacijama dok su saobraćajci pripremali zapisnik, policajac je iz futrole izvukao svoj službeni pištolj i pucao sebi u glavu. Hitna pomoć je za nekoliko minuta transportovala teško ranjenog u leskovački Urgenti centar.

U leskovačkom Urgentnom centru su javili da je policajac preminuo, a policija nije izdala zvanično saopštenje.

Pešak Tanja Marinković(44) , teško je povredjena i posle ukazane pomoći u leskovačkoj bolnici biće transportovana u niški klinički centar.

Televizija nije zabeležila sm čin ubistva, ali jeste snimila preneražena lica okupljenih ljudi. U policiji je rečeno da policajac nije bio na dužnosti, a prema nezvaničnim saznanjima reč je o mlađoj osobi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.