Pola miliona za “Srbija u ritmu Evrope”

Izvor: JUGpress.com, 20.Nov.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pola miliona za “Srbija u ritmu Evrope”

LESKOVAC

Na prostoru preko puta Garetove palate, kod ELU centra, na osnovu inicijative Gradskog odbora SUBNOR-a i Organizacije boraca veterana 1991-1999 biće podignut spomenik „Česma palim borcima grada Leskovca u ratu od 1991-1999 godine“, a odlukom Gradskog veća formirana je tročlana komisija koja će se starati o sprovođenju ove odluke.

Iz tekućih budžetskih rezervi biće izdvojeno 511.000 dinara za realizaciju programa „Srbija u ritmu Evrope“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Ovim programom će se doprineti afirmaciji Grada Leskovca van granica naše zemlje, što doprinosi njegovom sveukupnom razvoju.

Radi se o zabavno-muzičkom programu u kome će učestvovati deca iz osnovnih i škola koja će se u direktnom televizijskom programu takmičiti sa decom još 20 drugih gradova u scenskom, televizijskom i pevačkom predstavljanju svojih gradova. Program traje sedam meseci.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Leskovcu će se graditi spomenik palim borcima u ratovima devedesetih

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2018, 10:06

Inicijativu Gradskog odbora SUBNOR-a i Organizacije boraca veterana 1991-1999. godine Republike Srbije, da se palim borcima u ratovima dvedestih podigne spomen-česma u Leskovcu, podržali su leskovački gradski većnici. Nakon dobijanja saglasnosti Skupštine, biće raspisan poziv za izradu idejnog...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.