Izvor: JUGpress.com, 23.Dec.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podeljene subvencije za poljoprivrednike i u Leskovcu

LESKOVAC

U sportskoj hali „Partizan“ okončana je ovogodišnja podela subvencija poljoprivrednim proizvođačima za 2019. godinu. Za ukupno 787 poljoprivrednika iz budžeta grada odvojena suma u iznosu od 30 miliona dinara. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović uručujući ugovore o podsticajima je izjavio da se na ovaj način pokazuje spremnost lokalne samouprave da pomogne prosperitetu poljoprivrede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
„Od preuzimanja odgovornosti uručili smo 5300 subvencija u iznosu od 182 miliona dinara. Već naredne godine u te svrhe iz gradske kase ćemo opredeliti sumu od 35 miliona dinara, 5 miliona više nego u tekućoj godini. Planiramo da iz budžeta grada za oblast poljoprivrede u 2020. godini izdvojimo preko 110 miliona dinara, 20 više nego ove godine.“

U ime poljoprivrednika zahvalio se Boban Živković iz Vinarca, naglasicši da ove subvencije veoma znače, a da će ih on upotrebiti za proširenje proizvodnje.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Subvencije u Leskovcu dobilo skoro 800 poljoprivrednika

Izvor: JužneVesti.com, 24.Dec.2019, 13:37

Za nabavku novih mašina, opreme, grla, izgradnju objekata i podizanje plastenika ove godine je iz gradske kase izdvojeno 30 miliona dinara, a bespovratna sredstva dobilo je 787 poljoprivrednika...Osim u Leskovcu, ugovori su podeljeni i poljoprivrednicima u Grdelici, Vučju, Manojlovcu i Pečenjevcu...Saša...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.