Počela zamena stolarije u školi u leskovačkom selu Manojlovce

Izvor: JužneVesti.com, 18.Mar.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela zamena stolarije u školi u leskovačkom selu Manojlovce

Stare i dotrajale drvene prozore i vrata Osnovne škole “Radoje Domanović” u Manojlovcu kod Leskovca uskoro će zameniti novi. U toku su radovi na postavljanju aluminijumskih prozora, a za ove namene je iz gradskog budžeta izdvojeno 4,6 miliona dinara.

U toplijim i lepšim učionicama osnovci će dolaziti u školu, a novom stolarijom, kako piše na gradskom sajtu, poboljšaće se energetska efikasnost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Radovi bi, prema dostupnom dokumentu javne nabavke, trebalo da budu završeni za 45 dana, a izvode ih firme Rapid produkt i Trem gradnja iz Valjeva, koje su, kao grupa izvođača, dale najnižu ponudu.

Inače, Osnovna škola "Radoje Domanović" u Manojlovcu osnovana je krajem 19. veka, a pored matične zgrade, nastava se održava i u izdvojenim odeljenjima u Bratmilovcu, Donjem i Gornjem Krajincu, Mrštanu, Kumarevu, Jelašnici i Rajnom Polju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.