Pavle Stojković Paja kandidat za lidera DS u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 17.Jan.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavle Stojković Paja kandidat za lidera DS u Leskovcu

LESKOVAC – Pavle Stojković Paja, jedan od osnivača DS u Leskovcu, kandidovao se za predsednika Gradskog odbora te stranke. U pisano dostavljenoj kandidaturi Stojković konstatuje da je članstvu potrebno jedinstvo i stabilnost.

U vreme kada je našoj stranci preko potrebna stabilnost, ona je nestabilna i rastrzana unutrašnjim razmiricama i borbom za parče >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vlasti, čak i sada kada vlasti nema”, piše.

Mišljenja je da on može biti faktor stabilnosti i jedinstva.

“Na budućim izborima za novo rukovodstvo kandidujem se za predsednika Gradskog odbora. Uveren sam da su decenije mog članstva u DS, kao i moje političko, profesionalno i životno iskustvo, dovoljna garancija da ću biti sposoban da našu stranku učinim jedinstvenom i ponovo jakom”, navodi Pavle Stojković Paja.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.