Izvor: JUGpress.com, 18.Avg.2022, 09:21

Patriotski pokret “Nema nazad” šeta u Leskovcu protiv Prajda u Beogradu

LESKOVAC

Patriotski Pokret” Nema nazad iza je Srbija,,

 Poziva!

U petak u 18 casova u naselju Dubocica ,ispred hrama -Crkve okupicemo se da damo punu podrsku organizatoru SPC I organizovanoj mirnoj setnji-litijama PROTIV organizivanja PRAJDA po Srbiji.

Pozivamo sve nase clanove,simpatizere,boracka udruzenja,ratne veterane , patriote I GRADJANE >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << LESKOVCA, da dodju i pokazu da su uz SPC,I NASU PRAVOSLAVNU VERU.

MAMA I TATA ,,DA,,roditwlj 1 i 2. “NE,,…oduprimo se tome.

Leskovcu i Srbiji takvi gosti ne trebaju,da izvode seksualne bahanalije po trgovima i ulicama,,da uce nasu decu necastivim vrednostima.

Mi se zalazemo za normalnu srbiju gde roditelji otac i majka u duhu hriscanskih vrednosti podizu i vaspitavaju svoju decu i porodicu.

Smatramo kao sto nisu ugrozena prava roditeljima ocu i majci da se vole i stvaraju porodicu u zatvorenoj prostoriji,da tu nema mesta da se pokazuju “PRAJD,, kako su oni ugrozeni jer im se ne dozvoljava da to rade na otvoreno…

Jer nije nama to potrebno!

DODJITE,!

Gradski odbor

Pokret “Nema nazad -iza je Srbija.

Poverenik Sasa Stevcic, navodi se u saopštenju koje prenosimo u integralnoj verziji, kako nam je i stiglo.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.