Partije vladajuće koalicije bojkotuju TV Leskovac

Izvor: juGmedia, 29.Apr.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partije vladajuće koalicije bojkotuju TV Leskovac

LESKOVAC – Predstavnici sedam stranaka vladajuće koalicije u Leskovcu odlučili su da bojkotuju Televiziju Leskovac zbog navodnog medijskog linča gradonačelnika Gorana Cvetanovića i zbog odnosa prema lokalnom rukovodstvu.

Povod za ovakvu reakciju je poziv TV Leskovac, najgledanije televizije u leskovačkom kraju, svim partijama da učestvuju u emisji „Raspričavanje“, autora Nataše Đorđević, koja je i glavna >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << urednica.

„Doneta je odluka da se neće učestvovati u emisiji TV Leskovac „Raspričavanje“ dok se ne promeni odnos ove medijske kuće prema lokalnom rukovodstvu do daljnjeg“, navodi se u zajednčkom dopisu.

Ovome je istim povodom prethodio prošle nedelje dopis Srpske napredne stranke, vodeće stranke u vladajućoj koaliciji, u kome se tvrdi da „TV Leskovac vrši stalni atak i medijski linč prema gradonačelniku Goranu Cvetanoviću“.

Đorđevićeva u izjavi Jugmedii kaže da joj razlozi za ovakav potez vlasti nisu baš najjasniji.

„Ne razumem šta to konkretno znači – promena odnosa prema vlasti, ali sugurno znam da našu uređivačku politiku nećemo menjati“, kaže Đorđevićeva.

Optužbe o linču smtra klevetom.

„Tvrdnje o navodnom liču nemaju nikakvog osnova, pa ih smatramo klevetom. Emisija „Raspričavanje“, koju emitujemo u redovnom terminu, je naišla na odličan prijem gledalaca, bez obzira na stav lokalnih funkcionera“, ističe Nataša Đorđević.

Dopis s odlukom o bojkotu TV Leskovac potpisali su predstavnic SNS-a, Jedinstvene Srbije, Nove Srbije, Socijalističke partije Srbije, Demokratske stranke Srbije, Aktivne Srbije i Pokreta socijalista.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vladajuća koalicija bojkotuje Televiziju Leskovac

Izvor: Blic, 29.Apr.2015

Predstavnici sedam stranaka vladajuće koalicije u Leskovcu odlučili su da bojkotuju Televiziju Leskovac zbog navodnog medijskog linča gradonačelnika Gorana Cvetanovića i zbog odnosa te privatne televizije prema lokalnom rukovodstvu...Povod za ovakvu reakciju je poziv TV Leskovac, najgledanije televizije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.