PWW deli 350 novih kontejnera i 1.800 kanti

Izvor: juGmedia, 27.Dec.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PWW deli 350 novih kontejnera i 1.800 kanti

LESKOVAC – Komunalno preduzće »Por, Werner i Weber« će na teritoriji Leskovca postaviti 350 novih kontejnera za odlaganje smeća i još 2.000 kanti.

»Na skladištu je 250 kontejnera, 110 je još u dolasku i imamo još negde oko 2000 kanti koje stižu u januaru. Kontejneri će biti postavljeni tamo gde su neki stari oštećeni, a a na nekim mestima ćemo proširiti njihov broj«, kazao je Slobodan Cvetković, direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << PWW-a u Srbiji na improvizovanoj konferenciji za novinare u krugu tog preduzeća u Leskovcu.

Konferencija je održana povodom posete gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, koga su dočekali radnici i rukovdstvo.

Cvetanović je rekao da je zahavljujući pomoći radnika i dobroj saradnji sa PWW-om u proteklih godinu i po dana očišćeno 100 divljih deponija i sa njih odneseno oko 2.300 tona smeća.

»Hvala vam što ste omogućili da u poslednjem vremenskom periodu grad izgleda mnogo čistije nego ranije«, kazao je Cvetanović, koji je rekao da je lokalna samouprava isplatila PWW-u nasleđeni dug od milion evra i da će novim reprogramom biti isplaćen dug od 30.000 evra za deponovanje smeća.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.