Otvoren treći „Zlatni trag“ u Vlasotincu

Izvor: juGmedia, 30.Avg.2018, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren treći „Zlatni trag“ u Vlasotincu

Na ulazu u Vlasotince, iza NIS-ove pumpe, otvoren je treći market trgovinskog lanca Zlatan trag u ovom mestu, a posao je dobilo 25-oro radnika iz Vlasotinca i okoline.

Od ukupno 1200 kvadrata, prodajni prostor prostire se na 900 m2, i ovo je 38. objekat leskovačkog trgovinskog lanca koji se nalazi u blizini najvećih fabrika u Vlasotincu.

“U industrijskoj zoni radi blizu dve hiljade ljudi, a taj broj će se uskoro povećati otvaranjem novih pogona  već >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << postojećih fabrika. Ovaj prostor, opremljen parkingom, olakšava snabdevanje i omogućava bolju komunikaciju sa kupcima”, rekao je na otvaranju predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović i dodao da se nada da će kupci biti zadovoljni.

Otvaranju novog objekta Zlatnog traga prisustvovao je veliki broj građana kojima su podeljene nagrade iznenađenja, a nastupilo je i KUD Abrašević iz Leskovca.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.