Oštetio državni budžet za  23 miliona dinara

Izvor: S media, 21.Maj.2010, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštetio državni budžet za 23 miliona dinara

Poreska policija podnela je krivičnu prijavu protiv A.M. iz Sarajeva - vlasnika privrednog društva "Kondor ltd" iz Leskovca zbog sumnje da je utajio porez i oštetio državni budžet za oko 23 miliona dinara, saopštila je danas Poreska uprava.

Krivična prijava i zbog falisfikovanja službene isprave podneta je Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, a prijavljeni se tereti da je ta krivična dela izvršio od avgusta do septembra 2008. godine.

A.M. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je fiktivno prikazivao nabavku razne robe, falisifikovao poreske prijave umanjujući porez na dodatnu vrednost..."čime je oštetio državni budžet za 23.414.032 dinara", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.