Oružani okršaj u centru Leskovca, dvojica ranjena

Izvor: juGmedia, 17.Dec.2017, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oružani okršaj u centru Leskovca, dvojica ranjena

Maskirani napadači pucali su sinoć u kafiću „Bagat“ u istoimenom tržnom centru i ranili dvojicu gosta, saznaje Jugmedia.

Dežurni lekar u urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac potvrdio je da ranjeni nisu u teškom stanju i da su se sami javili lekarima oko 23.15 sati.

Jedan je ranjen u stomak  i on je na Odeljenju hirurugije, a drugi je posle ukazane pomoći otpušten kući. Njega je metak >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << samo okrznuo na ramenu„, kazala je dežurni lekar.

Reč je o Leskovčanima A.Č, biznismenu , koji je na Odelejnju hirurgije,  i o S.K.

A.Č. je rekao Jugmedii da jeste u bolnici, ali da je dobro.

Maskirani ljudi su ušli u kafić i počeli da pucaju, nas dvojicu su ranili, ali ja sam dobro“, kazao je ovaj Leskovčanin.

Tačno vreme pucnjave nismo uspeli da saznamo.

Policija je na licu mesta, na našim snimcima vidi se rupa na staklu, ali mesto pucnjave nije obeleženo trakom, što je neuobičajeno.

Inače, kao u svim sličnim situacijama, leskovačka policija ostala je nema na poziv novinara, pa se tako na naše uporne pozive javio portparol PU Leskovac Boban Zdravković, koji ništa nije rekao, osim: „Rad je u toku“, odbijajući da saopšti, čak, i vreme kada se desila pucnjava.

Milica Ivanović/Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rafalna paljba u centru Leskovca, ranjena dvojica mladića

Izvor: BKTV News, 17.Dec.2017

Dvojica Leskovčana A. Č. i S. K. ranjena su u subotu oko 23 časa iz vatrenog oružja kada je na njih pucao maskirani napadač u kafiću Bagat, u centru grada...Povređeni su se sami javili lekarima Urgentnog centra leskovačke Opšte bolnice...Mediji: Zoran Marjanović u zatvoru priznao da je ubio...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.