Izvor: JUGpress.com, 24.Nov.2020, 18:40

Onlajn i Festival scenskih minijatura

LESKOVAC

Festival scenskih minijatura biće održan od 25. do 27. novembra. Zbog aktuelne epidemiološke situacije sedmo izdanje festivala biće održano u onlajn formatu. U takmičarskom programu su 43 minijature iz Beograda, Obrenovca, Zrenjanina, Subotice, Bele Palanke, Velike Plane, Prnjavora, Lozovika, Čačka, Požarevca, Brestovca i Leskovca.

Otvaranje festivala je 25. novembra u 17 časova i može se pratiti na sajtu www.lkczadecu.rs.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
U okviru pratećeg programa na sajtu festivala biće emitovane radionice scenskog pokreta, muzička “Telo kao instrument” i književna “Kako postati pisac”. Radionice vode Miodrag Krčmarik, glumac i profesor na Fakultetu umetnosti u Kosovskoj Mitrovici; Anđela Janković, master muzički izvođač i Bojana Milošević, teoretičar umetnosti; kao i Stefan Tićmi, pisac za decu. O nagradama će odlučivati žiri u sastavu: Stefan Tićmi, pisac, Nikola Šćepanović, glumac i Bojana Milošević, teoretičar umetnosti.

Organizator festivala je Leskovački kulturni centar, a pokrovitelji Ministarstvo kulture i informisanja i lokalna samouprava.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Zrenjanin,   Subotica

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.