Oktobarska nagrada za Baneta Obradovića

Izvor: Večernje novosti, 13.Okt.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oktobarska nagrada za Baneta Obradovića

Tokom svoje višedecenijske karijere Bane Obradović dobio je brojna priznanja, među koje je od sada uvrstio i najveću nagradu Leskovca – Oktobarsku nagradu Tokom svoje višedecenijske karijere Bane Obradović dobio je brojna priznanja, među koje je od sada uvrstio i najveću nagradu Leskovca – Oktobarsku nagradu. Ovo prestižno priznanje najuspešnijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << estradnom menadžeru svih vremena na svečanoj sednici organizovanoj u Narodnom pozorištu u gradu na jugu Srbije uručio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, i Bane se tako priklučio plejadi istaknutih umetnika, naučnika, sportista i drugih najuspešnijih ljudi iz različitih branši koji su se tokom istorije doživeli tu počast. Osim Obradovića, koji se na nagradi zahvalio rerkavši da ga ona samo obavezuje da opravda takvo poverenje i ugled, nagradu su dobili i ministar sporta Vanja Udovičić, direktor TO Leskovca Nebojša Kocić i drugi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Oktobarska nagrada za Baneta Obradovića

Izvor: Scandal.rs, 14.Okt.2019, 12:16

Tokom svoje višedecenijske karijere Bane Obradović dobio je brojna priznanja, među koje je od sada uvrstio i najveću nagradu Leskovca – Oktobarsku nagradu. Ovo prestižno priznanje najuspešnijem estradnom menadžeru svih vremena na svečanoj sednici organizovanoj u Narodnom pozorištu u gradu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.