Izvor: JUGpress.com, 09.Okt.2021, 20:06

Održano plivačko takmičenje “Leskovački pobednik”

LESKOVAC

Plivački klub „Leskovac“ organizovao je 11. međunarodni plivački miting „Leskovački pobednik“ Učestvovalo je 310 takmičara iz 23 klubova, od kojih je pet iz Severne Makedonije, a 18 iz Srbije. Zbog epidemioloških razloga učešće su otkazali klubovi iz Bugarske i Crne Gore. Takmičenje je otvorila članica Gradskog veća Grada Leskovca Brankica Stamenović rekavši da se sada već radi o tradiciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
„Pozdravljam sve takmičare, ali i one koji, na žalist, zbogt pandemije nisu mogli da dođu. Želim vam da postignete dobre rezultate, a da se naredne godine vidimo u još većem broju.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Na plivačkom takmičenju "Leskovački pobednik" ekipna pobeda pripala domaćinu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Okt.2021, 11:53

Po 11. put održano je plivačko takmičenje "Leskovački pobednik" u organizaciji PK "Leskovac", a na turniru je učestvovalo 306 mladih plivača iz Srbije i Severne Makedonije. Oni su su takmičili u sve četiri discipline, a plivali su deonice na 50 i 100 metara, kao i štafete.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.