Od svih salata mi u Leskovcu najviše volimo roštilj  VIDEO

Izvor: B92, 10.Maj.2021, 12:16

"Od svih salata mi u Leskovcu najviše volimo roštilj" VIDEO

Leskovac je grad prepoznatljiv po ćevapima. Može li da se živi bez mesa?

"Povrće se jede pre roštilja, salata uz jelo, ali meso je glavno jelo. Ipak za meso se zna, daje snagu, glavna hrana", rekao je roštilj majstor Milan iz Leskovca.

Detaljnije pogledajte u sledećem video-prilogu:

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vakcinacija u Barajevu: Populacija je bila raznolika VIDEO

Izvor: B92, 10.Maj.2021

Prvi autobus za vakcinaciju u našoj zemlji biće svakog dana na drugoj lokaciji, a danas je bio u opštini Barajevo. Građani su mogli da se vakcinišu jutros od pola 8, pa sve do 13 časova. Kako protiče vakcinacija i da li ima gužve?.."Vakcinacija je protekla fenemenalno, dobar je odziv bio, oko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.