Obezbeđeno 17,6 miliona za atarske puteve

Izvor: juGmedia, 13.Jul.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obezbeđeno 17,6 miliona za atarske puteve

LESKOVAC – U toku ove godine biće uređeni atarski putevi u 28 mesnih zajednica na području Leskovca, za šta je obezbeđeno 17,6 miliona dinara.

Ministarstvo poljoprivrede će, prema potpisanom ugovoru, obezbediti šest miliona dinara, a ostatk lokalna samouprava.

„Naš cilj je da učinimo da naša poljoprivreda bude konkurentnija na tržištu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Evrope, da smanjimo uticaj nekih negativnih pojava, koje nanose štetu našim poljoprivrednicima“, kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na konferenciji za novinare.

Podsetio je da je i prošle godine s istim ministarstvom potpisan ugovor u vrednosti od 19 miliona dinara te da su s tim novcem uređeni putevi u atarima sedam sela.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Uređuje se Ulica 28. marta

Izvor: juGmedia, 13.Jul.2015

LESKOVAC – Asfaltirani su trotoari u Ulici 28. marta, a do kraja godine ova prometna saobraćajnica dobiće i presvučen kolovoz, koji je sada pun rupa...Grdonačelnik Goran Cvetanović, koji je sa saradnicima obišao teren, rekao je da će ove godine bitu uređeni trotoari i pešačke staze i ulicama:...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.