O jakom Leskovcu i u novom broju SNS informatora

Izvor: juGmedia, 30.Mar.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O jakom Leskovcu i u novom broju SNS informatora

Aktivisti Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac danas su sugrađanima predstavili novi broj SNS informatora.

Centralna tema ovog broja su lokalni beogradski izboriu na kojima je lista Aleksandar Vučić-Zato što volimo beograd osvojila 44,99%

U ovom broju pomenuti su i izbori za članove Saveta mesnih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << zajednica na teritoriji grada Leskovca na kojima je lista Aleksandar Vučić-Zato što volimo Leskovac u 129 saveta mesnih zajednica osvojila sve mandate, u 9 ima većinu, dok u jednoj ima 4 mandata, a grupa građana 5.

Leskovac se našao u panorami i ovog broja. Može se pročitati o poseti potpresednice Vlade Republike Srbije Zorane Mihajlović, o akciji podele paketića, akciji dobrovoljnog davanja krvi u saradnji Službe za transfuziju i Gro SNS Leskovac“, napomenula je članica Omladine SMS-a Aleksandra Stojiljković.

Značajno mesto zauzima i poseta predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj, kao i susreti sa Lavrovim, Merkelovom, Junkerom i Mogerinijevom.

Pomenuta je poseta Saveta za društvene delatnosti samohranoj majci četvoro dece, kojoj je ovom prilikom uručena pomoć, kao i radovi na saobraćajnicama u gradu i okolini i subvencije za poljoprivrednike.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deljen SNS informator

Izvor: JUGpress.com, 30.Mar.2018

LESKOVAC..Omladinci Srpske napredne stranke na platou ispred Robne kuće delili su najnoviji broj SNS informatora...Aleksandra Stojiljković ukratko je nabrojala najvažnije stvari u ovom broju...„Centralna i najvažnija tema ovog broja su beogradski izbori na kojima je lista „Aleksandar Vučić...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.