Novogodišnja jelka Actavis Akademije i turnir “Trofej Leskovca”

Izvor: JUGpress.com, 25.Dec.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja jelka Actavis Akademije i turnir “Trofej Leskovca”

LESKOVAC

Turnirom kadeta „Trofej Leskovackošarkaški klub Aktavis akademija završio je kalendarsku 2016. godinu.

Na današnjem  turniru  trijumfovala je  ekipa Mega Bemaksa iz Beograda, a učestvovali su i MZT (Skoplje), KK Niš i leskovački Omladinac i Aktavis akademija.

Nakon turnira organizovana je tradicionalna manifestacija >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << „Novogodišnja jelka“. Tu se okupilo oko 250 mladih košarkaša i košarkašica iz Aktavis akademije, članova svih selekcija kluba, koje je pozdravio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekavši da je uvek lepo videti ovoliki broj dece.

„Okupljanje oko sporta je uvek pravi primer razvoja naših mališana. Smatram da košarkaški klub Aktavis akademija ima jednu plemenitu i sportsku misiju da decu privuku sportu i zdravim stilovima života. To potvrđuje i njihov nedavni projekat koji realizuju u sklopu prekogranične saradnje sa bugarskim gradom Botevgradom, zahvaljujući kome će 200 dece iz Leskovca dobiti vrhunsku košarkašku obuku, a biće izgrađen i trenažni centar u SRC „Dubočica“ koji će moći da koriste svi leskovački sportisti. Ovakvi klubovi su pravi primer kako bi jedna sportska organizacija trebala da funkcioniše. Zato mi je zadovoljstvo što grad kontinuirano pruža finansijsku podršku i, budite sigurni, nastavićemo to da radimo i u buduće.“

Direktor Aktavis akademije Vladan Stojiljković kaže da su u klubu, sumirajući rezultate iz ove godine, veoma srećni i zadovoljni postignutim.

„Pohvale i rezultate koje smo postigli samo su pokazatelj da najbolje radimo sa mladima na jugoistoku Srbije i da postižemo odlične rezultate koji su dodatni podstrek za dalji rad i potvrda da smo na pravom putu. U ovoj godini uradili smo mnogo i veoma smo zadovoljni zbog toga. Brojne utakmice, akcije, manifestacije, putovanja, druženja, turniri, pehari, medalje, diplome i zahvalnice pokazatelji su da se u košarkaškom klubu Aktavis akademija veoma ozbiljno radi i da se u decu mnogo ulaže.“

Kao što i priliči pred Novu godinu, proslavu je ulepšao i Deda Mraz, a podeljene su medalje i pehari najboljim pojedincima iz kluba.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.