Novinaru Draganu Marinkoviću pretili ubistvom

Izvor: juGmedia, 30.Dec.2014, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinaru Draganu Marinkoviću pretili ubistvom

LESKOVAC – Novinar Televizije Leskovac i Južnih vesti Dragan Marinković podneo je večeras krivičnu prijavu protiv dvojice Leskovčana zbog ugrožavanja lične sigursnoti i pretnje smrću.

Marinković je podeno prijave protiv Ivana Spasića Spaske, lekara Službe hitne pomoću pri Doma zdravlja u Leskovcu, i protiv izvesnog Miodraga Marinkovića, koji su mu pretili na Fejsbuku.

“Smatram da je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i meni i mojoj porodici ugrožena sigurnost jer mi je prećeno ubistvom. Očekujem od policije brzo delovanje”, kaže Marinković.

Sve je počelo tako što je Marinković na svom fejsbuk profilu kritikovao nesavesno postupanje lekara hitne pomoći prema bolesnoj starici, koja je dva dana kasnije preminula.

Oglasio se lekar te službe i između ostalog napisao: “Skoči i ti sa njom”.

Izvesni Miodrag Marinković, koji se predstavio kao lekar, otišao je dalje, pa je novinaru Marinkoviću poručio: “Dao bih ti ja metak govno posrano…”.

U Policijskoj upravi u Leskovcu Jugmedii je rečeno da je prijava shvaćena veoma ozbiljno i da je istoga momenta s njom upoznat tužilac.

(Kraj)mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Strašne pretnje Južnim vestima

Izvor: OkRadio.rs, 31.Dec.2014, 10:17

Nakon objavljivanja teksta o odbijanju leskovačke Hitne pomoći da pomogne starici, novinaru Draganu Marinkoviću preko Fejsbuka upućene pretnje smrću. Ovo je druga pretnja novinarima Južnih vesti u istom danu. Posle noćašnjih pretnji novinarima niške redakcije kroz komentar na tekst o nameštenom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.