Novi trotoari u Deligradskoj, ubrzo uređenje i prostora oko pošte

Izvor: juGmedia, 04.Sep.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trotoari u Deligradskoj, ubrzo uređenje i prostora oko pošte

Nove behaton ploče biće postavljene na trotoarima u Deligradskoj ulici od poteza kod mosta prema školi „Svetozar Marković“ do Doma za stare.

U ovom delu grada nije ulagano više od 50 godina iako se u neposrednoj blizini nalaze škola, policijska stanica i vatrogasna služba.

Bezbednost pešaka je prioritet lokalne samouprave i oni moraju da imaju svoj prostor. Do sada smo u sanaciju trotoara uložili preko 40 miliona dinara i popločali oko 20.000 kvadrata >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u gradu. Samo ova deonica koštaće nas oko 2 miliona“, istakao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On je najavio od sledeće nedelje uređenje i dela oko zgrade same pošte, tačnije prostora kod mekadašnje pumpe.

Tu se stalno parkiraju vozila pošte, kamioni, automobili, ali i ljudi iz okolnih opština, naročito iz lebanskog kraja. Mi ćemo tu taj prostor oplemeniti, ozeleniti, postaviti klupice, jer ne smemo da dozvolimo da u centru grada imamo takvo ruglo“, kazao je Cvetanović.

U to će biti uloženo tri miliona dinara.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.