Nova zgrada za što manje nezaposlenih

Izvor: juGmedia, 06.Okt.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova zgrada za što manje nezaposlenih

LESKOVAC – Na svečanom otvaranju novih prostorija leskovačke Filijale Nacionalne službe zapošljavanja istaknuto je da je zajednička misija lokalne samouprave i zaposlenih da usluge ove ustanove koristi što manji broj Leskovčana.

Gradonačelnik Goran Cvetanović istakao je da je početkom svog mandata zatekao 23.000 nezaposlenih na evidenciji NSZ, a da je taj broj sada smanjen na broj ispod 20.000 ljudi. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

„Zajedničkim snagama, programima za zapošljavanje, samozapošljavanje i stimulacijama za otvaranje novih radnih mesta potrudićemo se da se taj broj drastično smanji narednih godina“ obećao je gradonačelnik.

Nove prostorije nalaze se u Mlinskoj ulici broj 16 a prostiru se na hiljadu kvadrata.

Svog savetodavca za posao nezaposleni od ponedeljka mogu da kontaktiraju u Mlinskoj ulici u bivšim prostorijama JIK banke, pored leskovačke Muzičke škole.

(kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Đokić: Za 23.000 smanjen broj nezaposlenih

Izvor: Capital.ba, 06.Okt.2015

BANJALUKA, Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izjavio je da je u posljednje tri godine za 23.000 smanjen broj nezaposlenih lica u Republici Srpskoj. Đokić je istakao da taj podatak govori da je došlo do opravka ekonomije Republike Srpske. „Rezultat smanjenja...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.