Izvor: JUGpress.com, 06.Sep.2020, 20:59

Ni čelnici grada nisu pomogli leskovačkom prvoligašu da pobedi

LESKOVAC

GFK DUBOČICA- BORAC 1923 1:1 (0:0)

Gradski stadion u Leskovcu. Igralo se bez prisustva publike. Sudija: Ivan Stamenković (Beograd). Strelci: Za GFK Dubočicu: Savić u 72.(iz jedanaesterca), a za Borac 1923: Ratković u 46.minutu.

Žuti kartoni: Stojković (GFK Dubočica), a Bajić, Tešić i Obradović (Borac 1923)

DUBOČICA: M. Mladenović, Nikolić, Ivanov, M. Stanković (L. Mitrović), A. Mitrović (Stojković), Savić, Petrović >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << (D. Mladenović)Jovanović, Kačar (Milić), Radić i S. Marković.

Trudili su se fudbaleri Dubočice da stignu do prve pobede u 4.kolu Prve lige Srbije u meču sa nekadašnjim superligašem ekipom Borca 1926 ali u svojim nastojanjima nisu uspeli. Nije pomogla ni gradska vlast u prvom redu prisustvo gradonačelnika Gorana Cvetanovića i predsednika skupštine Aleksandra Đurovića. Po pretoplom vremenu i praznih tribina fudbaleri obe ekipe pokazali su malo i po jedan bod za obe ekipe možda je i najpravičniji ishod ovog meča.

Čačani su se prvi radovali pogotku postignutim na samom početku drugog poluvremena, a strelac je bio Ratković koji je je iskoristio smušenost u odbrani domaćina i manirom iskusnog strelca zatresao mrežu gola Miodraga Mladenovića. Nemajući kud domaći igrači su se trgli, zaigrali su agresivnije i kao plod takve igre rezultat je poravnat u 72.minutu. Strelac pogotka sa 11 metara iz jedanaesterca bio je kapiten Dušan Savić.

U narednom 5.kolu Prve lige Srbije leskovački prvoligaš Dubočica je gost Zemuna.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.