Izvor: JUGpress.com, 25.Mar.2020, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema plaćanja vrtića u Leskovcu dok traje vanredno stanje

LESKOVAC

Roditelji dece koja su do proglašenja vanrednog stanja koristila usluge Predškolske ustanove „Vukica Mitrović“, neće plaćati te usluge za period trajanja vanrednog stanja. Ovo je rekao gradonačelnik Goran Cvetanović na konferenciji za medije, naznačivši da „prateći situaciju u zemlji trudimo se da na sve načine našim sugrađanima olakšamo život.“

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.