Najjači čovek bira se sledeće nedelje u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2023, 12:04

"Najjači čovek" bira se sledeće nedelje u Leskovcu

U vuči kamiona od 8 tona, nošenju kofera od 250 kilograma, podizanju automobila i balvana i drugim atraktivnim disciplinama, nadmetaće se sledeće nedelje, 27. avgusta, u Leskovcu takmičari iz Srbije i Bugarske na takmičenju za "najjačeg čoveka" koji se prvi put održava u tom gradu.

Prvi put takmičenje za "najjačeg čoveka" u Leskovcu; foto: Grad Leskovac Open cup Srbije - Strongman je takmičenje izdržljivosti i odmeravanja snaga koje najavljuju iz Grada >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Leskovca, a održaće se na parkingu ispred Sportsko-rekreativnog centra "Dubočica" od 17 sati.

Takmičari će nastupiti u šest atraktivnih disciplina – vuči kamiona od 8 tona, nošenje kofera od 250 kg, podizanje automobila, nošenje tereta od 350 kg na 20 m dužine, podizanje balvana od 120 kg, i podizanje tegova od 130, 180, 230 kg na piramidu koja ima 4 stepenika - navode na gradskom sajtu.

Za najjačeg čoveka nadmetaće se takmičari iz Srbije i Bugarske, a iz Grada Leskovca pozivaju sugrađane da dođu "na ovaj sportski spektakl i vide zanimljivo i nesvakidašnje takmičenje u odmeravanju snaga".
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.