Izvor: JUGpress.com, 06.Okt.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji ajvar napravili đaci iz Bojnika

LESKOVAC

Petnaest ekipa iz Leskovca i okoline nadmetalo se u pripremi ajvara u okviru manifestacije „Izađi mi na teglu“ koja se u Leskovcu održava po šesti put. Među učesnicima su bili i učenici Trgovinsko-ugostiteljske škole, Gimnazije, kao i Tehničke škole „Boško Krstić“ iz Bojnika, koji su i odneli pobedu. Oni će se na velikom finalu ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << takmičenja, koje će okupiti pobednike iz svih gradova, 12. oktobra u Beogradu biti u konkurenciji za krunisanonje kralja ajvara i osvajanje titule najboljeg ajvar majstora u 2019. godini. Najbolji ajvar na takmičenju koje je održano u dvorištu Šop Đokićeve kuće odabrao je stručni žiri koga su činili lokalni gastronomi. Oni su pratili tehnološki i proizvodni proces u toku celodnevne pripreme ajvara.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.