“Najbolje iz Srbije” za brendirani “leskovački ajvar”

Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Najbolje iz Srbije” za brendirani “leskovački ajvar”

LESKOVAC

Pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije i Ministarstva za turizam i trgovinu u Novom Sadu Leskovački ajvar dobio je još jedno priznanje, „Najbolje iz Srbije“ u kategoriji „brendova sa zaštićenim geografskim poreklom.

“Ovo priznaje nama puno znači, jer kada dobijete ovako prestižnu nagradu među brendovima koji su zaista izuzetnog kvaliteta, to su sve proizvodi sa zaštićenim geografskim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << poreklom, tradicionalni proizvodi svih krajeva Srbije, onda je to zaista nešto što je mnogo vredno i nama u udruženju veoma značajno. Ponosni smo na nagradu koju smo dobili, kaže Gordana Petrović, jedan od osnivača i aktivna članica udruženja „Leskovački ajvar“.

Gordana podseća da se u udruženju od 2007. godine aktivno radi na stvaranju brenda leskovačkog ajvara.

Kaže da ne može a da ne spomene da je značaju ulogu u celom tom procesu odigrala Privredna komora i njen predsednik Goran Jović, koji su pomogli kada je o administraciji i papirima reč, ali i logistički i materijalno.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.