Na turniru Škole fudbala Jedinstva gosti i iz BiH    

Izvor: juGmedia, 01.Avg.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na turniru Škole fudbala Jedinstva gosti i iz BiH    

Škola fudbala pri srpskoligašu FK Jedinstvo iz Bošnjaca, koju s uspehom vodi Igor Mitić već osam godina, u sredu i četvrtak je organizator i domaćin Međunarodnog turnira u fudbalu za mlađe kategotije.

Pored domačina, učestvovaće još Pusta reka iz Bojnika, Radan iz Lebana, Moravc – Orion iz Mrštana i Morava iz Leskovca

Specijani gosti su mladi fudbleri Jedinstvo-Trijunf iz Gradačac >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << čiji su gosti Bošnjčani bili pre mesec dana i poneli vrlo lepe utiske sa trodnevnog boravka  u BIH. To je četvro druženje za redom  ove dve škole fudbala zahvaljujući Igoru Mitiću iz Jedinstva i Nihadu Kadiću iz Gradašca, koji su nekada branili boje FK Zvjezde iz ovog Bosankog grada, kao i Admira Fačića koji je bio na poslednjem gostovanju domaćin turnira u Vučkovcima . Igraće se po sistemu svako sa svakim u kategoriji cicibana, mlađih pionira, petlića i pionira.

Organizator će na kraju turnira proglasiti najbolje ekipe i pojedince i dodeliti pehare i zahvalnice. Biće i rođendanske torte za školu fudbala GK Jedinstvo iz Bošnjaca koji će proslaviti osam godine  uspešnog postojanja i  rada.

Mediski sponzor turnira je  portal Jugmedia.

Sa nestpljenjem svi u Bošnjacu očekujemo dolazak naših dragih gostiju iz Grašca koje ćemo ugostiti tri dana kao svoje najmilije. Posebno mog klupskog druga Nihada Kadića i Admira Fačića, kod kojih smo bili gosti na meorijanom turniru koji nosi naziv „ Senahid Ćeskinović- Nađo“ pre mesec dana” rekao je Igor Mitić, trener škole fudbala iz Bošnjaca.

Vukašin Stevanović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.