Na izložbi ptica retke vrste

Izvor: juGmedia, 07.Nov.2015, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na izložbi ptica retke vrste

LESKOVAC – Na izložbi ptica u Leskovcu koja je otvorena sinoć u Leskovačkom kulturnom centru, preko 20 izlagača iz Pirota, Vranja, Niša, Kruševca, Jagodine, Subotice, Sombora i Leskovca izložilo je 260 kanarinaca i ostalih vrsta koje čine faunu evrope.

Neke pravi biseri i retki primerci ne samo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u Srbiji već i šire.

„O tome koliki je značaj ovakve manifestacije, ne samo za odgajivače već i za ljubitelje ptica i prirode govori to da se ona u kontinuitetu održava više od pola veka”,  kazao je gradonačelnik Goran Cvetanović koji se na otvaranju pojavio sa svojim sinom Viktorom.

Grad Lekovac je ovu manifestaciju, koja je koštala 150.000 dinara, podržao sa trećinom sredstava. Organizator izložbe je Udruženje za zaštitu i odgoj ptica i sitnih zivotinja “Štiglić” iz Leskovca.

(kraj) dum
Pogledaj vesti o: Subotica,   Kruševac,   Jagodina

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.