Miodrag Stojković podržao kandidata DS-a u Leskovcu

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miodrag Stojković podržao kandidata DS-a u Leskovcu

Svetski poznati genetičar Miodrag Stojković pozvao je u sredu građane da glasaju za kandidata Demokratske stranke za gradonačelnika Leskovca Sašu Stojanovića.

On je na poslednjoj predizbornoj konferenciji za medije u sedištu DS kazao da Leskovčani treba da glasaju za onoga ko je ceo svoj život sam privređivao, "a ne za one koji su sve vreme na državnom ili opštinskom budžetu".

"Svedoci ste da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se poslednjih nekoliko godina nije rešio najveći problem ovoga grada, a to je velika nezaposlenost. To znači odlazak mladih ljudi, ...a Stojanović je spremio jedan divan program kojim će se sigurno rešiti problem, jer iza svake ozbiljne stranke stoji dobar program", kazao je Stojković.

Stojković je naglasio da je Leskovac mali grad i da se zna ko šta radi, "ko se radom dokazao, a ne razbacivanjem državnih para".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.