Izvor: JUGpress.com, 29.Jul.2023, 16:43

Miladinović: Tvrdnje Cvetanovića neistinite

LESKOVAC

Tvrdnje Gorana Cvetanovića na sednici Gradskog Veća o navodnom razgovoru, konsultacijama sa mnom o dešavanjima u Narodnoj stranci u Leskovcu su neistinite. Ovo izjavljujem pod punom moralnom i krivičnom odgovornošću”, navodi u psianoj izjavi dr Miodrag Miladinović koga je Cvetanović pomenuo na sedsnici Gradskog veća.

Ovu izjavu JUGpress objavljuje tek sad zbog tehničkih problema u njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prijemu.

“Neka pokaže svedoka, poruke, trnskript razgovora…njemu će bar to biti lako izvesti”, poručio je Miladinović.

“Ja nikada, ni sa kim nisam imao takva „savetovanja“, niti ću imati, jer oduvek u životu odlučujem sam, bez ucena i ličnih koristi.

Račune sa dr Zdravkovićem i poslanikom Cakićem neka raščićava direktno, ne preko mojih leđa.

Nije tajna da sam Vuku Jeremiću pomagao u predsedničkoj kampanji 2016.god, a sa Mikijem Aleksićem sam bio na blokadi vlasotinačke petlje povodom Rio-Tinto ekocida.

Odbor NS u Leskovcu sam pomagao jer su to moji saradnici iz doba DS.

Ja sam slobodan čovek, slobodu skupo plaćam, ali je dragocena za mene.

Učestvovao sam u prvoj protestnoj šetnji u Leskovcu, opoziciono sam nastrojen od prvog dana vlasti SNS-a i tu činjenicu svi u gradu i bolnici znaju.

Nisam prihvatio funkciju načelnika internog odeljenja jer nisam želeo nikakve privilegije od SNS. Nisam član nijedne stranke desetak godina, ali želim što skoriji kraj AV režima.

Aktivno bavljenje politikom me ne interesuje jer svoj stetoskop i rad sa bolesnim ljudima ne bih menjao nizašta.

Puno zdravlja želim svim Leskovčanima, porodični i profesionalni uspeh, kao i slobodu: govora, mišljenja, ekonomsku, socijalnu….koje su grubo ograničene/ uhapšene u današnjoj Srbiji.

U svakom segmentu mojih želja ću predano raditi.

Rekoh istinu i spasih dušu svoju.

Verovatno će svaki deo moje ličnosti biti posle ovoga izvrgnut napadima botova različitih fela“, navodi Miladinović.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.