Medalje iz Brašova za studente Visoke poslovne škole strukovnih studija

Izvor: JUGpress.com, 01.Jun.2018, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medalje iz Brašova za studente Visoke poslovne škole strukovnih studija

LESKOVAC

Studenti Visoke poslovne škole strukovnih studija Leskovac postigli su izuzetne rezultate na takmičenju zemalja Jugoistočne Evrope iz gastronomije i kulinarstva, održanom u rumunskom gradu Brašov. Studenti sa studijskog programa Menadžment tehnologije hrane i gastronomije osvojili su devet zlatnih, tri srebrne i pet bronzanih medalja, kao i plaketu za najbolji junior tim. Posebno priznanje za rad profesora i studenata sa ovog studijskog programa Visoke poslovne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << škole strukovnih studija je prijem u asocijaciju „EURO-TOQUES“ sa sedištem u Parizu, kao i veliko priznanje asocijacije slovačke „Aregala Slovakia Cooks Without Borders, Euro Toques“.

Pobednički tim su činili Milica Đaković, Lazar Rakić, Miljan Kocić i Spasoje Kaličanin, pod mentorstvom profesora Momčila Conića.

Na ovom prestižnom takmičenju gastronoma učestvovalo je preko 500 takmičara, kako iz zemalja Jugoistočne Evrope, tako i iz Izraela, Palestine, Katara Islanda, Rusije, Belorusije.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.