Izvor: BalkanRock.com, 25.Feb.2024, 07:30

Lutke na koncu početkom marta u Nišu i Leskovcu

KUD Idijoti tribute Lutke na koncu dolaze u petak, 01. marta u klub Feedback da se sa Nišlijama podsete najvećih hitova KUD Idijota. Dan kasnije, 02. marta, Lutke na koncu nastupiće u leskovačkom Rock & pool clubu – Sheffield pod okriljem udruženja „Rock On“. Lutke na koncu su trio iskusnih beogradskih muzičara sa misijom da […] The post Lutke na koncu početkom marta u Nišu i Leskovcu first appeared on Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

„Lutke na koncu“ početkom marta u Nišu i Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 25.Feb.2024

NIŠ-LESKOVAC..„Lutke na koncu“, tribjut bend KUD Idijoti, nastupiće u Nišu i Leskovcu. Trojica iskusnih beogradskih muzičara čine ovaj bend s kojim imaju misiju da pesme kultne grupe „KUD Idijoti“ i dalje održe u životu. Nastali su iz poštovanja, nostalgije i najvećeg divljenja prema...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.