Izvor: JUGpress.com, 25.Feb.2024, 18:12

„Lutke na koncu“ početkom marta u Nišu i Leskovcu

NIŠ-LESKOVAC

„Lutke na koncu“, tribjut bend KUD Idijoti, nastupiće u Nišu i Leskovcu. Trojica iskusnih beogradskih muzičara čine ovaj bend s kojim imaju misiju da pesme kultne grupe „KUD Idijoti“ i dalje održe u životu. Nastali su iz poštovanja, nostalgije i najvećeg divljenja prema ovom pulskom bendu koji je značajno uticao na razvoj pank scene na eks Ju prostoru, a same pesme ovog sastava odavno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su postale svojevrsne pank himne. „Lutke na koncu“ do sada su imali stotinak nastupa po čitavom regionu, od Zagreba, Pule, Rijeke, Splita, preko Novog Sada, Beograda, Niša, Nikšića, Sarajeva…. Ovaj tribjut ben čine Vladan Vasiljević – gitara i vokal, Vuk Pavlović – bas i prateći vokal i Dejan Milojević – bubanj i prateći vokal.

U Nišu će nastupiti u petak, 1. marta, u klub, a u u subotu, 02. marta, su u leskovačkom Rock & pool clubu – Sheffield pod okriljem udruženja „Rock On“. (kraj)IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.