Lokalizovan požar na plantaži Navipa

Izvor: Studio B, 10.Nov.2010, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar na plantaži Navipa

Požar u kome je izgorelo oko 70 hektara vinogorja na napuštenoj plantaži preduzeća "Navip" u Leskovcu, lokalizovan je oko 17 sati, potvrđeno je Beti u Odeljenju za vanredne situacije u tom gradu.

Načelnik tog sektora Miomir Marjanović rekao je da je požar lokalizovan kada je prestao da duva jak vetar, koji je raznosio vatru.

Požar je izbio oko 12 sati u podnožju vinogorja, na njivama gde su meštani sela Donje Stopanje palili strnjšta.

U poslednjih pet dana ovo je 31. registrovani požar u leskovačkom kraju, nastao posle paljenja strništa i sitnog rastinja na njivama.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gore Navipovi čokoti vinove loze

Izvor: S media, 10.Nov.2010

Na plantaži preduzeća Navip u leskovačkim selima Donje Stopanje i Vinarce, danas oko 12 sati izbio je veliki požar koji vatrogasci za sada nisu u stanju da savladaju zbog jakog vetra...Načelnik Odeljenja za vanredne situacije Miomir Marjanović rekao je za agenciju Beta da je vatra zahvatila površinu...

Nastavak na S media...

Gore "Navipoi" vinogradi

Izvor: Vesti-online.com, 10.Nov.2010

Na plantaži preduzeća "Navip" u leskovačkim selima Donje Stopanje i Vinarce, danas oko 12 sati izbio je veliki požar koji vatrogasci za sada nisu u stanju da savladaju zbog jakog vetra.

Nastavak na Vesti-online.com...

Požar na plantaži "Navipa"

Izvor: RTS, 10.Nov.2010

Lokalizovan požar koji je zahvatio plantažu preduzeća "Navip" kod Leskovca. Uzrok požara, verovatno, ljudski nemar. Meštani okolnih sela nisu bili ugroženi...Vatrogasne službe lokalizovale su požar koji je nešto posle 13 časova izbio na plantaži preduzeća "Navip" u blizini leskovačkih sela...

Nastavak na RTS...

Izgorelo oko 70 hektara Navipove plantaže

Izvor: Mondo, 10.Nov.2010

Požar u kome je danas izgorelo oko 70 hektara vinogorja na napuštenoj plantaži preduzeća "Navip" u Leskovcu, lokalizovan je oko 17 sati, potvrđeno je u Odeljenju za vanredne situacije u tom gradu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.