Liga za Leskovac preimenovana u Ligu za jug

Izvor: juGmedia, 04.Avg.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga za Leskovac preimenovana u Ligu za jug

LESKOVAC – Udruženje Liga za Leskovac, koju predvodi Goran Stojanović, promenila je ime u Ligu za Leskovac kog Agencije za privredne registre, saopšteno je danas.

Stojanović kaže da je danas stiglo rešenje o promeni naziva iz APR i dodaje da je udruženje takvu odluku donelo još 20. jula na sednici Skupštine udruženja.

„Na ovak korak odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << smo se zbog stalnih sukoba sa Živoijin Stefanovićem oko Lige i zbog najava da će Skupština Leskovca poništitui rešenje kojim nam je dozvolila upotrebu imena našeg grada“, kaže Stojanović.

Stojanović, koji je odnedavno i gradski većnik, kaže da sada Stefanović može da radai s tim imenom što god hoće.

Bivši predsednik Skupštine Leskovca i bivši lider leskovačkih socijalista Živojin Stefanović prvi je osnivač Lige za Leskovac.

On je u međuvremenu optužio Stojanovića za preotimanje ovog udruženja i kod Agencije za privredne registre pokušao da ospori Stojanovićevo liderstvo.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.