Liga od 16 klubova jedina prihvatljiva

Izvor: juGmedia, 22.Jul.2015, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga od 16 klubova jedina prihvatljiva

LESKOVAC – Na Konferenciji klubova Jablaničke okružne fudbalske lige održanoj u Leskovcu ostalo se pri ranijem stavu, da se u narednoj sezoni u ovom rangu takmiči 16 klubova.

Ukoliko rukovodstvo okružnog saveza zvanično zatraži proširenje lige, zajednički stav je da se jedino GFK Dubočica kao novoformirani klub može uključiti u Jablaničku ligu i to kao 17 član.

Deset klubova imalo je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << svoje predstavnike na ovom zasednju, dok su dvojica opravdano bila odsutna. Oni su odredili tri svoja delegata koji će Jablaničku ligu predstavljati na predstojećoj skupštini Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.