Leskovčanin nožem i sekirom nasrnuo na policajce

Izvor: juGmedia, 19.Jun.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčanin nožem i sekirom nasrnuo na policajce

LESKOVAC – Leskovačka policija uhapsila je Z.S (37) iz okoline zato što je nožem i sekirom nasrnuo na policajce na radnom zadatku u selu Draškovac.

U saopštenju policije navodi se da je Z.S. oko 20,30 časova vređao, a zatim i napao pripadnike policije tokom izvršenja službenog zadatka, najpre nožem, a zatim i sekirom, oglušivši se o naređenje da prestanje sa vređanjem i napadom.

Nakon izvesnog vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << osumnjičeni je doveden do prostorija Policijske uprave u Leskovcu.

Sudija za prethodni postupak je po predlogu zamenika osnovnog javnog tužioca Z.S. odredio pritvor do 30 dana.

(Kraj)mia

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Supruzi pretio ubistvom

Izvor: juGmedia, 19.Jun.2015

LESKOVAC – Pripadnici Mup-a uhapsili su i priveli zameniku osnovnog javnog tužioca P.S. (1978) iz okoline Aleksinca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici...P.S. se tereti da je 18. juna u večernjim časovima, telefonom uputio ozbiljne pretnje bivšoj supruzi da će je ubiti,...

Nastavak na juGmedia...

Leskovčanin napao policajca prvo nožem, pa potegao sekiru

Izvor: Blic, 19.Jun.2015

Leskovačka policija uhapsila je Z.S (37) zato što je nožem i sekirom nasrnuo na policajce na radnom zadatku u selu Draškovac...U saopštenju policije navodi se da je Z.S. sinoć oko 20.30 vređao, a zatim i napao pripadnike policije, najpre nožem, a zatim i sekirom, oglušivši se o naređenje da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.