Leskovčanin krao bušilice, kamere i garderobu

Izvor: juGmedia, 27.Okt.2014, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčanin krao bušilice, kamere i garderobu

LESKOVAC – Policija je uhapsila M.S.(22) iz okoline Leskovca zbog sumnje da je u poslednja dva meseca obio pet kuća i trgovina i iz njih odneo razne alate, mašine, kamere i odevene predmete.

U saopštenju leskovačke policije navodi se da se B.S. se tereti da je krađe izvršio tako što se „ušunjavao“ u porodične kuće, garaže i prodajne prostore.

Odatle je iznosio brusilice, bušilice, pneumatske >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << pištolje, elektromotor, električnu testeru, digitalni risiver, video kameru i druge tehničke aparate, zatim, bicikle i odevne predmete.

Materijalna šteta procenjuje se na nekoliko desetina hiljada dinara.

Policija je deo protivpravno prisvojenih predmeta pronašla i vratila vlasnicima.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Leskovčanin krao bušilice, kamere i garderobu iz pet kuća

Izvor: 24sata, 27.Okt.2014

Leskovačka policija saopštila je danas da je uhapsila M.S.(22) iz okoline Leskovca zbog sumnje da je u poslednja dva meseca obio pet kuća i trgovina i iz njih odneo razne alate, mašine, kamere i odevne predmete...U saopštenju se navodi da je B.S. iz porodičnih kuća, garaža i prodajnih prostora...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.