Leskovčani uhapšeni zbog krađe delova pruge

Izvor: juGmedia, 08.Sep.2014, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčani uhapšeni zbog krađe delova pruge

LESKOVAC – Leskovačka policija uhapsila je D.S. (35) i I.S. (30) iz Leskovca zbog sumnje da su izvršili četiri krađe na štetu preduzeće AD «Železnice» Srbije, pružna deonica Leskovac.

D.S. i I.S. se terete da je u proteklih mesec dana u više navrata i obili magacinski prostor na železničkoj stanici u Leskovcu, tako što su razvaljivali katanac na ulaznim vratima iodnosili kolosečni pribor, metalne ploče, pričvrsne pločice, zavrtnje, železničke šine i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << druge metalne predmete ukupne mase, oko 800 kilograma.

Takođe se sumnja da su D.S. i I.S. u ranim jutarnjim časovima 11. avgusta ove godine, sa koloseka pruge, u dužini od nekoliko stotina metara, skinuli i protivpravno prisvojili metalne šrafove sa kojima su železničke šine na koloseku bile pričvršćene.

Sudija za prethodni postupak je D.S. i I.S. odredio pritvor do 30 dana.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Leskovčani obijali železnički magacin

Izvor: JužneVesti.com, 08.Sep.2014

D.S. i I.S. uhapšeni su zbog sumnje da su u proteklih mesec dana više puta obijali magacin Železničke stanice u Leskovcu i iz njega uzimali različite metalne predmete ukupne težine oko 800 kilograma.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.