Izvor: JUGpress.com, 25.Jul.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovački SNS “ne čudi” što je Vučić “meta stalnih napada”

LESKOVAC

Kada je neko dobar i uspešan, i kada politika i način na koji vodi zemlju ima velike odjeke u svetskoj javnosti, kao što je politika predsednika Aleksandra Vučića, onda ne čudi što je meta stalnih napada, saopštio je danas Gradski odbro SNS u Leskovcu.

” Ali ono što boli jeste da je meta napada uža porodica predsednika Vučića, što apsolutno nije primereno ni za jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << civilizovano društvo. S obzirom na to da opozicija ne bira sredstva kako bi se dočepala vlasti, urušila ugled koji uživa predsednik Vučić, samim tim ne čudi napad na članove njegove porodice.

Gnusni napadi i pretnje upućene deci Aleksandra Vučića od strane pristalica Saveza za Srbiju jesu za svaku osudu. Ti napadi su situacija bez presedana, s obzirom na to da se radi o deci, budućnosti Srbije, koja ne mogu biti kriva za bilo kakve stranačke ili političke nesuglasice.

Zato GrO SNS Leskovac, na čelu sa dr Goranom Cvetanovićem, najoštrije osuđuje takve pokušaje manipulacije i urušavanja svega onoga što Srpska napredna stranka radi za boljitak naše zemlje. Nema potrebe ponavljati šta sve je urađeno i na kakvom putu je Srbija, dovoljno govori i nedavna poseta predsednika Makrona i njegova srdačnost prema našem predsedniku. Nijedan veliki državnik ne dolazi u zemlju u čijeg predsednika i njegovu politiku nema poverenja”, navodi se u saopštenju koje prenosimo u integralnoj verziji.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

MIHIĆ: Stojimo uz Aleksandra Vučića u njegovoj borbi za zdravo društvo, uspešnu zemlju i budućnost svakog deteta u Srbiji!

Izvor: RTV Pink, 26.Jul.2019, 11:24

Poverenik OO SNS Paraćin Zdravko Mihić, povodom monstruoznih napada na predsednika Srbije i njegovu poridicu, rekao je da cela civilizovana i pristojna Srbija osuđuje ovaj napad, kao i da pokazuju solidarnost sa porodicom Vučić.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.