Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2021, 17:19

Leskovačka bolnica prelazi u kovid režim, samo hitne operacije

Opšta bolnica u Leskovcu prelazi u kovid sistem. Direktor te bolnice Nebojša Dimitrijević kaže za N1 da se bolnica vraća u režim u kojem je bila do kraja juna ove godine. "Pokušavamo da do petka operišemo one ljude koji nisu uspeli da se operišu. Na žalost, brojke su neumoljive, od subote, nedelje, ponedeljka operisaćemo samo hitne slučajeve. Jer, veliki broj zaposlenih prelazi u kovid deo", izjavio je Dimitrijević.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"POKUŠAVAMO DO PETKA DA OPERIŠEMO SVE" Haos na jugu Srbije - sve veći broj zaraženih, još jedna bolnica u kovid režimu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021

Opšta bolnica u Leskovcu prelazi u kovid sistem...Direktor te bolnice Nebojša Dimitrijević kaže da se bolnica vraća u režim u kojem je bila do kraja juna ove godine...- Pokušavamo da do petka operišemo one ljude koji nisu uspeli da se operišu. Na žalost, brojke su neumoljive, od subote, nedelje,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.