Leskovac, ukrali tone kupusa i praziluka

Izvor: RTS, 21.Nov.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac, ukrali tone kupusa i praziluka

Zbog sumnje da su sa njiva ukarli oko 3,5 tona kupusa i 1.000 strukova praziluka, policija podnela krivične prijave protiv dve osobe iz okoline Leskovca.

Materijalna šteta pričinjena poljoprivrednim proizvođačima iz sela Navalin, Vinarce i Bogojevce procenjena je na oko 100.000 dinara, navodi se u saopštenju, prenosi Tanjug.

Osumnjičeni se terete da su u proteklih petnaest dana, tokom noći >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << automobilom "pasat karavan" dolazili do njiva sa kojih su krali kupus i praziluk i potom ga prodavali na kvantaškoj pijaci u Leskovcu.

Zbog sumnje da su izvršili tri krivična dela krađe policija je protiv dvojice muškaraca iz okoline Leskovca, starosti 31 i 38 godina, osnovnom javnom tužioc podnela izveštaj kao dopunu krivičnih prijava.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kupus mafija" u Leskovcu

Izvor: Mondo, 21.Nov.2014

Policija je podnela krivične prijave protiv dve osobe iz okoline Leskovca zbog sumnje da su sa njiva ukrali oko 3,5 tona kupusa i 1.000 strukova praziluka..Foto: Mondo/ Goran Sivački..Materijalna šteta pričenjena poljoprivrednim proizvođačima iz sela Navalin, Vinarce i Bogojevce procenjena je na...

Nastavak na Mondo...

Vučjanci krali kupus i praziluk u leskovačkom kraju

Izvor: juGmedia, 21.Nov.2014

LESKOVAC – Policija je protiv dvojice muškaraca iz okoline Vučja podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da su sa njiva u atarima leskovačkih sela ukrali 3.500 kilograma kupusa i oko 1.000 strukova praziluka...U saopštenju se navodi da se dvojica drugova, starih 31 i 38 godina, terete da su potkradli...

Nastavak na juGmedia...

Leskovac: Ukrali tri i po tone kupusa

Izvor: Večernje novosti, 22.Nov.2014, 11:50

GOTOVO tri i po tone kupusa i oko 1.000 strukova praziluka - bilans je tri krađe za koje je leskovačka policija osumnjičila dvojicu muškaraca, starosti 31 i 38 godina, protiv kojih je podnela krivične prijave! Oni su u proteklih petnaestak dana svojim „pasat karavanom“ dolazili do njiva, u atarima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.