Leskovac: Trošak škole veći zbog hotlajna

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Mar.2015, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Trošak škole veći zbog hotlajna

Osnovnoj školi „Radoje Domanović“ u selu Manojlovcu kod Leskovca mesecima stižu veliki računi za telefon. Ispostavilo se da neko od zaposlenih zove vruće linije

Više meseci u školi „Radoje Domanović“ u leskovačkom selu Manojlovce su mislili da uvećane račune plaćaju zbog korišćenja interneta ili zbog majstora koji su nekoliko nedelja postavljali grejanje. Međutim, kada su isključili internet, a majstori završili posao, veliki računi su i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << pristizali.

U matičnoj školi i isturenim odeljenjima zaposleno je oko 100 nastavnika i pomoćnog osoblja. Računi su u proseku bili veći za 3.000 do 5.000 dinara po telefonskom broju.

Pre 30 godina, dok je Leskovac imao na stotine društvenih firmi, bilo je uobičajeno da službenici telefonom iz preduzeća zovu rođake u inostranstvu.

Direktor škole u Manojlovcu je internom istragom suzio krug osumnjičenih koji su zvali vruće linije.

U školi je potvrđeno da će ipak ceo slučaj predati policiji.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.