Lebane: Naoružan upao i pretio direktoru škole

Izvor: Studio B, 29.Okt.2014, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebane: Naoružan upao i pretio direktoru škole

Naoružani napadač S.S. (42) jutros je ušao u kancelariju direktora osnovne škole "Vuk Karadžić" u Lebanu i repetirao pištolj, ali su direktor Dragan Jović i pomoćni radnik uspeli da ga savladaju.

Pripadnici policije su došli veoma brzo, obezbedili učenike i uhapsili napadača.

Direktor Jović kaže da je u trenutku napada sedeo za stolom i blagajnici potpisivao naloge.

"Pogledao sam prema vratima kada je on ušao. Rekao sam mu da sačeka, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << odmah krenuo ka meni, izvadio pištolj i repetirao. Skočio sam na njega, došlo je do rvanja. Zajedno sa pomoćnim radnikom uspeli smo da ga nekako savladamo, a i policija je već došla", objašnjava direktor Jović.

Interventna jedinica policije je veoma brzo obezedila deo škole tako da učenici nisu bili ugroženi.

U Policijskoj upravi u Leskovcu potvrđeno da je napadač uhapšen i da će zvanično saopštenje biti izdato nakon detaljnog saslušanja.

Direktor Jović ne zna koji bi bio motiv napada na njega, jer kaže da dve godine nije video napadača iako žive u istom mestu.

"Ja ga nisam video dve godine i ne postoji razlog zbog koga bi došao kod mene", tvrdi Jović.

Osumnjičeni za napad S.S nije imao dosije u policiji.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.