Lajka na Mesecu i Belo u boji u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 10.Jan.2017, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajka na Mesecu i Belo u boji u Beogradu

Alternativni rokenrol bendovi Lajka na Mesecu i Belo u boji iz Gornjeg Milanovca nastupiće 14. januara u JAZZ BAR Centru u Beogradu.

Lajka na Mesecu i Belo u boji će u subotu, 14. januara, nastupiti prvi put u Beogradu.

Nazivom događaja “115 km BLIŽE” bendovi provokativno skreću pažnju na problem centralizacije kulture i pozivaju beogradsku publiku da se upoznaju sa najnovijom alternativnom muzičkom scenom iz Gornjeg Milanovca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Petočlani sastav Belo u boji je EP “Sjaj sa druge strane večnosti“ objavio 2016. godine; pobednici su Čačanske mini gitarijade i Leskovačke gitarijade, a najpoznatija pesma “Itaka” je svojevrsni omaž Milošu Crnjanskom i muzička obrada “Prologa”, uvodne pesme zbirke “Lirika Itake” srpskog pisca.

Alternativni bend Lajka na Mesecu postoji od decembra 2014. godine, a njihov frontmen Astor Lajka je prošle godine nastupao širom Srbije u okviru turneje umetničkog pokreta Sobakaisti.

Cena ulaznica je 200 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.