LDP: Da se direktori povuku iz kampanje

Izvor: juGmedia, 27.Feb.2014, 02:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Da se direktori povuku iz kampanje

LESKOVAC – Liberalno demokratska stranka (LDP) u Leskovcu pozvala je direktore da se povuku iz predizborne kampanje i da rade poslove za koje su izabrani.

“Vreme je da direktori leskovačkih javnih preduzeća i ustanova, bolnice, domova zdravlja, osnovnih i srednjih škola budu: sposobni, obrazovani, mladi i odgovorni ljudi, menadžeri a ne partijski kadrovi koji sada u vreme izborne kampanje sve raspoložive javne >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << resurse stavljaju u službu svoje stranke ili koalicije”, navodi se u saopštenju.

Vreme je, piše, za istinu, a ne laži.

“Vreme je da kažemo da su mnogi, među onima koji su danas u lokalnoj vlasti i kandidati za narodne poslanike u novom sazivu Skupštine Republike Srbije, odgovorni za dugogodišnje propadanje ovoga grada. Vreme je da Topalovići i Krkobabići odu u penziju a da ih naslede oni koji, ni po čemu, osim po dugovečnosti, njima nisu slični”, zaključuje se u saopštenju iz LDP-a u Leskovcu.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

LDP: Da se direktori povuku iz kampanje

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Feb.2014

Liberalno demokratska stranka (LDP) u Leskovcu pozvala je direktore da se povuku iz predizborne kampanje i da rade poslove za koje su izabrani i plaćeni.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.