Kvar na fabrici vode u Gorini, ne preti nestašica

Izvor: juGmedia, 09.Avg.2013, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvar na fabrici vode u Gorini, ne preti nestašica

LESKOVAC – Fabrika za preradu vode iz jezera Barje zaustavljena je zbog havarije, ali u JP “Vodovodu” kažu da nema razloga za strah od nestašice vode.

“Fabrika u Gorini je morala biti zaustavljena jer se kvar pojavio na glavnom vodu i ekipa nije mogla pod pritiskom vode da radi”, kazao je direktor “Vodovoda” Zoran Stojanović.

Stojanović nije mogao da precizira kada će kvar, nastao ispred Rudara >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << oko 11 sati, biti otkljonjen, ali je istako da nema razloga za paniku.

“Reč je o kvaru kakav se često dešava. Ekipa je na terenu. Imamo dovoljne količine zaliha prečišćene vode i građani neće ostati bez vode za piće”, ističe Stojanović.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac ostao bez vode

Izvor: juGmedia, 10.Avg.2013, 02:08

LESKOVAC – Grad Leskovac sa okolinom ostao je noćas bez vode za piće zbog kvara na glavnom vodu fabrike za preradu vode u Gorini...Česme su presušile nešto posle ponoći, kako čitaoci Jugmedie javljaju, u svim delovima grada...Havarija je nastala juče u 11 sati u blizni fabrike, koja je morala...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.