Krao zlatne lančiće sa ženskih vratova

Izvor: juGmedia, 31.Jul.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krao zlatne lančiće sa ženskih vratova

LESKOVAC – Policija je podnela krivičnu prijavu protiv tridesetdvogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je tokom jula meseca od više žena u Leskovcu krao zlatne lančiće, tako što im je prilazio s leđa i kidao ih sa vrata.

Sumnja se da je ukradeni nakit prodavao u zalagaonicama, a dobijeni novac trošio za sopstvene potrebe.

Pripadnici policije u Leskovcu su, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << pretresli stan u kojem boravi osumnjičeni i pronašli i oduzeli odeću i obuću za koju se pretpostavlja da je koristio prilikom vršenja krivičnih dela.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneli su protiv osumnjičenog krivične prijave za više krivičnih dela teška krađa na drzak i bezobziran način, osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Prilazio ženama s leđa i kidao zlatne lančiće

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jul.2015

Muškarca koji je tokom jula u Leskovcu od više žena ukrao zlatne lančiće, tako što im je prilazio s leđa i strgao nakit sa njihovog vrata, indentifikovala je leskovačka policija.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.