Konkurs za nove načelnike gradskih uprava

Izvor: juGmedia, 09.Avg.2013, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za nove načelnike gradskih uprava

LESKOVAC – Imperativ je da postavimo novi sistem vrednovanja kojim se favorizuje znanje i posvećenost poslu, izjavio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na sednici Gradskog veća.

Odlučivalo se samo po jednoj tački – Predlog odluke o raspisvanju javnog oglasa za postavljenje načelnika pojedinih gradskih službi i uprava, a Cvetanović je ocenio da su neprihvatljiva kadriranja sa strane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
“Ubeđen sam da je kadriranje, po kome se politički podobni instaliraju na funkcije u upravi dolaskom sa strane sa najmanjim znanjem a najvećom funkcijom, pogrešan i neprihvatljiv način i da kadrove moramo da tražimo iznutra kroz praćenje i podsticanje, pa i stepenasto napredovanje ljudi, koji u procesu rada pokazuju najveći stepen znanja i odgovornosti”, istakao je Cvetanović.

Konkurs će biti raspisan za načelnike kojima 30. avgusta ističe mandat, a reč je o mestu načelnika Uprave za privredu i poljopruvredu, Uslužnog centra, načelniku za Opšte poslove, kao i za mesta načenika Uprave za urbanizam i stambeno komunane poslove i Inspekcijske poslove.

Usvojen je i predlog da na čelu tročlane komisije bude većnik Božidar Vučković.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Cvetanović: Da novinarima ne kasne plate

Izvor: juGmedia, 09.Avg.2013

LESKOVAC – Leskovačkim medijima koji se sufinasiraju iz gradskog budžeta danas je uplaćena redovna mesečan rata, saopštio je gradonačelnik Goran Cvetanović...Cvetanović je pre početka sednice Gradskog veća kazao da grad Leskovac poštuje svoje obaveze i medijima uredno uplaćuje novac...Uprkos...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.