Komunalci ne odustaju od pranja ulica po kiši

Izvor: juGmedia, 23.Mar.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalci ne odustaju od pranja ulica po kiši

LESKOVAC – Društvene mreže su već “gorele” deljenjem fotografija na kojima radnici ovog javnog komunalnog preduzeća po pljusku šmrkovima peru ulicu, ali je očigledno da oni od te prakse ne odustaju, pa su isto ponovili i danas.

Pre mesec dana, direktor preduzeća “Komunalac” Vladimir Sinadinović kazao nam je da to nije neuobičajena pojava i da to rade i radnici niške “Medijane”, a da je lično telefonom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << uslikao kako ulice peru po kiši i radnici beogradske Čistoće.

“Ako je nešto loše u tome što su odlučili da isprazne cisternu do kraja, a ostalo im je još vrlo malo vode, onda pravite vest od toga”, poručio nam je tada direktor.

U međuvremenu, na društvenim mrežama se nižu ispod fotografija šaljivi komentari na račun „perača“.

Smatram da je suludo trošiti gorivo da bi se očistilo nešto što je kiša već prirodnim putem sprala”, kaže za Jugmediu Leskovčanin koji je uslikao ovu fotografiju.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.